НАРУШЕНИЕ D-ВИТАМИННОГО ОБМЕНА У ДЕТЕЙ С НЕДИФФЕРЕНЦИРОВАННОЙ ДИСПЛАЗИЕЙ СОЕДИНИТЕЛЬНОЙ ТКАНИ - Починок, Татьяна; Антошкина, Алла; Васюкова, Марина; Кудлацкая-Тышку, Ирина; Горобец, Наталия (Modern scientific researches, 2019)
Анотація. В Україні сьогодні дуже мало робіт присвячених питанню забезпеченості вітаміном D3 дітей підліткового віку з дисплазією сполучної тканини. Тому метою роботи було дослідити рівень забезпеченості вітаміном D3 дітей підліткового віку з дисплазією с