СОВРЕМЕННЫЕ ПОДХОДЫ К ПРОТИВОДЕЙСТВИЮ НЕЛЕГАЛЬНОЙ МИГРАЦИИ В ЕВРОПЕЙСКОМ СОЮЗЕ - Ярошенко, Александр (Modern scientific researches, 2019)
В статті розглянуті сучасні підходи до протидії нелегальній міграції країн-членів ЄС. Зокрема проаналізовано нормативну базу та організаційні структури які були покликані реалізовувати міграційну політику ЄС на початок кризи 2013-14 років. Розглянуто крок