ОБОСНОВАНИЕ НАУЧНЫХ ПОДХОДОВ К РАЗРАБОТКЕ ПРОГРАММЫ СОЦИАЛЬНО-ГИГИЕНИЧЕСКОГО МОНИТОРИНГА ПИТЬЕВОЙ ВОДОПРОВОДНОЙ ВОДЫ В УСЛОВИЯХ ПРОМЫШЛЕННОГО РЕГИОНА. - Зайцев, Вячеслав; Рублевском, Надежда (Modern scientific researches, 2019)
У роботі наведено результати власних досліджень, що ґрунтуються на гігієнічній оцінці лабораторних досліджень води поверхневого вододжерела, а також питної водопровідної води, що споживає населення м. Дніпро, аналізу онкологічної захворюваності, а також а