ГРАФИЧЕСКИЕ СРЕДСТВА В ДИЗАЙНЕ ИНТЕРЬЕРОВ ВЫСШИХ УЧЕБНЫХ ЗАВЕДЕНИЙ - Петровская, Юлиана; Биловус, Кристина (Modern scientific researches, 2019)
Досліджено впровадження графічних засобів у дизайн інтер’єрів вищих навчальних закладів. Проаналізовано зарубіжний та український досвід на прикладі Українського католицького університету. Складені методичні підходи інтерпретації графічних засобів у компо