ОСОБЕННОСТИ МОДЕЛИРОВАНИЯ РАБОТЫ ПО ПОДГОТОВКЕ АУТИЧНЫХ ДЕТЕЙ К ОБУЧЕНИЮ ГРАМОТЕ - Бурлаченко, Алина; Дмитриева, Ирина (Modern scientific researches, 2018)
У статті досліджується проблема оволодіння дітьми з особливими освітніми потребами, зокрема дітей з аутистичними порушеннями, основами грамоти. Проведено експериментальне вивчення особливостей формування навичок читання та письма у дітей з розладами аутис