РОЛЬ ПРАКТИЧЕСКИХ ЗАНЯТИЙ В ФОРМИРОВАНИИ ПРОФЕССИОНАЛЬНОЙ ПОДГОТОВКИ БУДУЩИХ ВРАЧЕЙ - Давыденко, Оксана; Мироник, Елена (Modern scientific researches, 2018)
Проведення практичних занять відповідно до вимог кваліфікаційної характеристики лікаря-спеціаліста та навчальної програми щодо знань і умінь студентів дає можливість розвивати творчі, індивідуальні здібності кожного студента, допомагає вихованню особисто