ОСОБЕННОСТИ ПРОФЕССИОНАЛЬНОЙ ПОДГОТОВКИ БУДУЩИХ УЧИТЕЛЕЙ НАЧАЛЬНЫХ КЛАССОВ В КОНТЕКСТЕ НОВОЙ ОБРАЗОВАТЕЛЬНОЙ ПАРАДИГМЫ - Запорожченко, Татьяна (Modern scientific researches, 2018)
У статті схарактеризовано сучасні особливості міжнародного освітнього простору. Здійснено аналіз сучасних нормативних документів у сфері підготовки майбутнього вчителя початкової школи. На основі узагальнення ключових освітніх тенденцій окреслено шляхи їх