ПРИМЕНЕНИЕ АЗОТНОГО ПИТАНИЯ ДЛЯ ДРОЖЖЕЙ ПРИ ПРОИЗВОДСТВЕ ЯБЛОЧНЫХ ВИНОМАТЕРИАЛОВ - Литовченко, Александр; Гайдай, Ирина (Modern scientific researches, 2018)
В статті представлені дослідження щодо застосування рас дріжджів французького виробництва Levuline FB, Вітилевюр В, та SO Spirit для виробництва натуральних сухих яблучних матеріалів з вмістом спирту більше 16,0 %, які можуть бути використані як основа дл