АНАЛИЗ СРАВНЕНИЯ МЕЖДУНАРОДНЫХ СТАНДАРТОВ ISO 22000: 2005 И ISO 22000: 2018 - Медведева, Наталья; Розбицкая, Татьяна; Волынец, Валерия (Modern scientific researches, 2018)
У роботі розглянуто міжнародні стандарти ISO 22000:2005 та ISO 22000:2018. Проведено аналіз вимог нормативних документів, що дозволило визначити основні аспекти їх змін. Дана характеристика основних нововведень міжнародного стандарту ISO 22000:2018 та виз