ПРОИЗВОДИТЕЛЬНОСТЬ ПОМИДОРА В ЗАВИСИМОСТИ ОТ СХЕМЫ ФОРМИРОВАНИЯ КИСТЕЙ - Гаврись, Иванна; Лопата, Виктория (Modern scientific researches, 2019)
Робота присвячена дослідженню індетермінантного гібрида помідора шляхом оптимізації способів формування китиць рослин. Визначено вплив способу формування китиць гібрида Тривет F1 на ріст, розвиток та динаміку плодоношення. Оптимальним є формування першої