ЭКОНОМИЧЕСКАЯ ЭФФЕКТИВНОСТЬ РЕАЛИЗАЦИИ ЗЕРНА ПШЕНИЦЫ OЗИМOИ В РАЗНЫЕ ПЕРИОДЫ ХРАНЕНИЯ - Завадская, Оксана (Modern scientific researches, 2018)
Пшениця належить до стратегічних видів продукції рослинництва і є однією за найбільш експортованих культур. Наведено результати вивчення економічної ефективності реалізації зерна пшениці озимої чотирьох сортів, вирощених в умовах Лісостепу, у різні період